Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Multisjukt

 

Mina dikter, mina budskap

Är

Multisjuka och smittsamma 

 

Ta skydd!

 

Jag, drömmen

Är

Multisjuka

 

Ta skydd!

 

Kärleken, hjärtat

Är

Multisjuka

 

Ta skydd!

 

Hjärnan. Känslorna

Är

Multisjuka

 

Ta skydd!

 

Leken, händerna

Är

Multisjuka

 

Ta skydd!

 

Jag kom frisk hit

Utsatt för massivhjärntvätt

Och massa förnekande

 

Av demokratin…. Samhället

 

Jag får inte vara den jag är

Jag får inte tänka den jag är

Jag får inte tro den tro jag vill

 

Demokrat måste vara allt annat är förbjuden




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-02-13 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP