Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efter stormen följer en till storm

 

Efter drömmen följer tomheten

Efter stormen följer massförstörelse

 

Efter gambling följer besvikelse

Efter förlusten följer förnekelse

 

Efter gråten lyser befrielse

Efter mörkret följer ljuset

 

Bakom varje våldtaget barn står en farbror

Efter varje misslyckande i livet står övergivenheten

 

Efter varje skratt faller glädjetårarna

Efter varje misslyckande försök står otydligheten

 

Efter varje succés finns pengar

Bakom varje förmögenhet står girighet

 

Bakom varje politisk succé står lögnerna

Bakom varje lögn står vansinnet

 

Efter en storm följer en till storm 

Och en till och en till

 

Kollapsen är faktum




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2020-02-20 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP