Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett koma liv

 

Jag ligger i koma

Väck ej mig!

Tack!

 

Jag hemlös!

Du ej behöver bry sig om mig!

Tack!

 

Jag skakas av oro!

Försök ej att trösta mig!

Tack!

 

Jag har inga barn, släktingar, vänner!

Låtsas ej att du är min vän!

Tack!

 

Jag är statslös, landlös, identitetslös

Säg inte att du förstår mig!

Tack!

 

Jag är ingen bög, pedofil, lesbian, demokrat, IS,

Lever utanförskap och sakta dör ensam

Tack!

 

Hälsar stort NAJI!!!!!!!!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-02-24 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP