Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ångesten är allas hem

 

Ångest!

Oro!

Förvirring!

 

Är allas hem

 

Råd villig

Irritation

Vilsenhet

 

Är allas väg

 

Ensamhet

Tysthet

Tomhet

 

Är alla ungas framtids liv

 

Man hinner inte med livet… bråttom

Man har inte tid att umgås… upptagen

Man orkar inte mer i livet… för tungt

 

Ångesten är allas hem!

 

Mitt livs hem

Mina drömmars hem

Mina texters hem

 

Ångesten är min




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-03-03 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP