Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corona dagar

Lyssnar på The Band försöker få klarhet i vad som händer runt omkring.
En olustig känsla av overklighet tränger sig på. Lyssnade på Statsministerns tal igår jepp onekligen är det big time kris virus kris. Fick några Rolling Stones plattor med posten Exile on mainstreet och Sticky fingers en slags trösta. Har funderat på att läsa Charles Bukowski igen han såg det enkla i misären och sup och knullade mestadels. Ja kanske man skulle isolera sig med en snygg brud lyssna på Stones läsa Bukowski poesi och knulla sig bort.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-23 18:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
P.S. För mig är detta inga coronadagar utan en helt vanlig vår. Jag struntar i coronaviruset. D.S.
2020-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Bukowski är överskattad.
Varför ville han pracka på oss sin misär?

2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP