Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ryktet säger att…

 

 

 Ryktet säger,

 

Att jag lever

Fast jag död sen länge

 

Att jag må bra

Fast jag är deprimerat

 

Att jag känner mig trygg i Sverige

Fast jag är under attack från höger och vänster samt islamister

 

Att jag lever sund

Fast jag lever på sjukpensions pengarna

 

Att igår på världens skratt dagen skrattade jag som fan

Fast jag har ingen aning vad världen pratar om

 

Att jag är en värdig människa

Fast djurskyddslagen överstiger mina rättigheter som människa

 

Att Corona tiderna snart är över

Fast hela mina 22 år i Sverige var Corona och Kärnten 

 

Att bättre tider väntar på mig

Fast jag blir äldre och äldre och bortglömt

 

Jag brände mitt liv i Sverige för ingenting!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2020-05-04 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP