Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgon psalm

Det finns inga svar
bara slingriga
och hala stigar
bäste herre

jag önskade mycket
och herren gav
mer än jag kunde bära

i en värld som fördömt
sig själv
slavar dess trolösa
materialister
troget framåt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-05-23 05:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP