Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


~Havets visdom~

 



Havets skönhet ~ skölj mig i djupet av din famn
havets toner fånga mig i dina visors namn

Strö hoppet på min panna ~ dölj saknad för min blick
sänd mig havets visdom du som min kärlek fick


I smekande toner
jag hör havets röst
   skänker mig närhet ~ skänker mig tröst

 

 




Bunden vers (Rim) av Sparvögat VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2024-05-07 08:13



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Gillar.
2024-05-11

  Eva Langrath VIP
Fin hyllning till havet som skänker for och tröst.
2024-05-09

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om livets vatten och dess magiska kraft.
2024-05-08

  Emanuel Sigridsson VIP
En text som hyllar vårt nära ”släktskap” med havet. Ett sätt att återvända hem.
2024-05-08

    Arvid Karlsson VIP
Så underbart vackert!
2024-05-07

  La Magnólia VIP
Vackra ord och toner om havet som når mitt hjärta. För mig är havet en källa till harmoni, läkedom och glädje. Du beskriver det så fint.
2024-05-07

  Olof Lagerhorn VIP
En mycket fin komposition; havet som
ett grundackord; i sin mångfald och
djup, en källa till visdom, trygghet
och hopp.
2024-05-07

  Lena K Nilsson VIP
Fint i ord och bild!
2024-05-07

  Vindsvala VIP
"Det finns ett hopp så länge drömmen finns
Stäm upp ditt instrument för frihetssången
Låt havsmusiken tona ut och minns
att du mitt hav är fritt och stranden fången."
2024-05-07

  Öknens Ros VIP
Vackert om havet och dess påverkan. Fint foto.
2024-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP