Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


~Själens sav~

 

 

Som själen så förnimmer
timmarna inom mig

Så sinnet stilla famnar
sanningen inom dig 


Som sinnet så förnimmer
ljuset din sanning bär

Så själen stilla famnar 
de timmarna som är

 




Bunden vers (Rim) av Sparvögat VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2024-04-30 08:43



Bookmark and Share


  Susen VIP
Så fjäderlätt sveps jag in i orden och själen till stillnad. Fin harmoni och flöde i dikten. Tillika vacker bild
2024-05-05

  Peter G VIP
Tycker du har en så fin känsla av närvaro här; det finns en känsla av harmoni och acceptans i tillvarons gång.
En välbalanserad och fin dikt där ljuset är närvarande!
2024-05-01

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text som förmedlar lugn, ro och harmoni.
2024-05-01

  Olof Lagerhorn VIP
Mycket vackra och harmoniska rader som av ljus, tid och sanning förenar två själar i en och
samma väv.
2024-04-30

  Emanuel Sigridsson VIP
En text som andas försoning och ett stilla lugn där inget mörker bryter in.

Lycklig den som kan andas i den här rytmen.
2024-04-30

  Eva Langrath VIP
Vacker vilsam poesi som ger mig styrka.
2024-04-30

  Öknens Ros VIP
Finstämd poesi.
2024-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP