Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Öde blev att Rimma

Jag ber er bara att förstå

att skadan rår jag inte på.

Hjärnskadan jag lever med

är trauman från en logoped.

För brister man i sitt uttal,

så har man inget annat val

än möten med en talexpert.

Kallelsen den kommer tvärt.

Ty jag kunde inte säga "R"...

"äl" och "äj-en" satte spärr.

Och mina sje-ljud var ej rätt,

för att tala riktigt är ej lätt!

Så sänd till en talpedagog...

blev jag där hon mig försåg

med ramsor utav alla slag.

Dessa minns jag än idag...

Så mitt öde blev att rimma,

min logoped alltid förnimma.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-08-22 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP