Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyfta slöjan bort

Smyckar mig med selenit, den är en del av mig.
Månen är min själs gebit, den som utmärker sig.
Krysokolla är en vän som jag tar i min hand.
Känner med den himmelens och jordens kärleksband.

Obsidian och hematit liksom svart turmalin,
hjälper att få livstillit. De släpper livet in.
Under naveln läggs korall och karneol runtom.
För känslor som är i svall av skuld och skam inom.

Golden healer på min buk varvas med en citrin.
Kristaller som tas i bruk för kraften som är min.
Rosenkvarts och moldavit lägger jag på hjärtat
med rökkvarts och malakit varje gång det smärtat.

Runt min hals akvamarin eller blå kalcedon.
Ökar modet bit för bit, att få säga ifrån.
På pannan läggs en sugulit, ibland en ametist.
De visar varför jag kom hit, när jag insikten mist.

På min hjässa bergkristall för sanning och visdom.
Aldrig att jag gör avkall på klarsynen inom.
Kommer från plejaderna, min resa här är kort.
Vill skingra barrikaderna och lyfta slöjan bort.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-06-26 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP