Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad säger man?

Försöker finna orden
som fastnar inuti.
Din stund här på jorden
är över och förbi.
Vet inte vad som hände,
befinner mig i chock.
Att du det bladet vände
i ditt livs skrivblock.

Vad säger man när någon
man älskar plötsligt dör?
Får budskapet en morgon
och frågar sig varför?
Tids nog ska jag minnas
allt som jag gjort med dig.
Du kommer alltid finnas
i hjärtat här hos mig.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-06-28 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP