Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FJÄRILEN OCH JAG

Mötte fjärilen idag.
Den var nära mig ett tag.
Lät mig känna
flyktighetens sanna lag.
Fick en vän ha
i en fjäril som var jag.

Jag var den en liten stund.
Enade i ett samfund,
där vi båda
trots en helt olik bakgrund,
kunde skåda
samma sak i samma lund.

Båda visste att vi var
en och samma, så självklar
blev vår insikt.
Våra vägar korsats har
med en avsikt
att lyssna till själens svar.

Fjärilen var själen som
bor i mig och allt runtom.
Lika fria
till att få ta en svängom.
Vet att vi ska
bli till ETT så småningom.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-06-13 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP