Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

Det lyser utav träden
som börjat skifta färg
På fälten vajar säden
ser lingonklädda berg
Tända ljus och pläden
värmer frusen märg

Nä!

Spruckna läppar
Narig hy
Kroppen deppar
Tung som bly
Brist på solljus
Råkall vind
Ögon som grus
Blemmig kind




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-08-26 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP