Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bit mig!

Naken
Rör jag mig under stjärnorna

Kläderna
Snitslar en bana från huset
Mot skogen

Naken
Under daggvåt fullmåne
Regnsköljd

Väntar
Med strupen blottad
På kärlekens varulvsbett

Väntar
På förvandlingen




Fri vers av LonelyNotAlone
Läst 647 gånger
Publicerad 2004-10-28 05:18



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
du slipper vänta länge på förvandlingen
2004-11-09

  Tinisen
Väldigt bra!!
2004-11-03

  a.m
Så bra beskrivet, med härliga formuleringar.
2004-10-29
  > Nästa text
< Föregående

LonelyNotAlone
LonelyNotAlone