Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskandes kroppars fysiska åtrå

kurvor som en rörelse i kvinnokropp
varm lava forslas
pulserande hjärtan med plats
rummet där
här
påtagligt
fysiskt nära
pumpar
pumpar åtrån till heta källor
organ
liksom organiserar
funktionella fysiska system

förvärvsarbetande celler
vackraste gener blir romantiska kedjor
vill dela sig

saltvarm hud
öppna porer
ådror
svällande

vill
vill blandas

bröstsvårtor som fossiler
händer

pupiller
vida i nattmörkret
skärpan på konturerna av kroppar

känslornas facit
den fysiska
tvåsamheten
sanningen fakta

organ
orgasmer
vulkaner
jordbävning
fysiskt flöde
allt
fulländat




Fri vers av Liisa
Läst 531 gånger
Publicerad 2004-10-28 14:06



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
en het text är inte det enklaste och att
blanda "kliniska" uttryck med varma ord
och få till det som här, tycker jag är,
suveränt skickligt ! Den flyter fint, är
skön att läsa och talande bra !
2004-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Liisa
Liisa