Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen jävla slentrian

Söker det den han honom söker honom hela jävla tiden mannen som vill möta mig varje dag hela livet som orkar med mig som inte är rädd eller som inte backar om jag blir rädd vart är han jag vet inte och jag känner inte honom jag vet inte ens vem han är jag vill ha nu och det är nästan aldrig rätt det är aldrig helt rätt för han skall lyfta mig nästan och vilja dö för mig men han får inte vara en mes inte inte det och jag ska vilja dö för honom fast ingen kärleksslav för jag kommer aldrig krypa för nån bara älska ärligt och djupt och på riktigt båda två liksom bara vara hans kvinna alltid stark i relationer för stark kanske och ibland spricker det därför kanske jag vet inte men nu vill jag bara hitta honom en som är som jag vill ha en själsfrände som vill rymma med mig på ett tåg ut i världen och älska hela tiden och trolla in oss i förälskelsen som aldrig ska ta slut bara när kärleken tar oss till ett fortsatt liv med passion och ingen jävla genomlycka för inget funkar så inget är perfekt men passion med hat och kärlek som bygger alla broar som vi inte trodde fanns och som aldrig rivs och barn några stycken och tillsammans hela livet och aldrig aldrig aldrig slentrian ingen jävla slentrian men vardag som är vardagsromantik vid ateljén hemma på landet och älskog älskog ofta och mycket rött vin och alla årstider är vi tillsammans och för evigt jag undrar var han är?




Fri vers av Liisa
Läst 311 gånger
Publicerad 2004-10-28 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liisa
Liisa