Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Omarbetad version)


I livets trapphus (V1.1)






På promenaden,
i livets trapphus

Har jag slagit mig blodig,
mot stängda dörrar

Slagit in många öppna,
och passerat ännu fler
utan att våga se dom

Kört huvudet genom allt för många glaspartier.
Fallit i för många sopnedkast.

Irrat ut på ensamhetens loftgångar
och njutit,
när självförtroendets krossade glödlampor skurit mina fötter.

Gömt mig i cykelrummet
med cigaretter och mellanöl
när jag inte orkat se
dessa jävla dörrar.

Ändå har jag inte lärt mig

att sluta älska.




Fri vers av LonelyNotAlone
Läst 701 gånger
Publicerad 2004-10-29 02:21



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Riktigt bra!
2005-04-06

  Juli
Kommentar - Ord överflödiga... känns ända in i hjärtroten när jag läste detta!

2005-02-21

  utopia
här satt man o slöläste.. och blev plötsligt helt kall..

det här var vackert mannen!

starkt och snyggt skrivet!
2005-02-08

  fannyy
väldigt bra skrivet!
2005-01-02

  a.m
Detta kan inte vara skrivet av någon annan än den som vuxit upp i en storstad. Om det inte vore för sista raden skulle den vara såååå svart! Jag känner igen mig.
2004-10-29
  > Nästa text
< Föregående

LonelyNotAlone
LonelyNotAlone