Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Dikt För Er Som Förstår

Jag har gråtit i timtal
försökte låtsas att smärtan var fysisk
Men själen värkte mer
Paniken växte
i takt med tårarnas hav
nedanför min säng

Hur jag än gör
verkar allt emot mig
Jag orkar inte mer av denna känsla
Jag vill vara bra och orka med
men står med tomma händer
och försöker greppa det som finns runt mig

Och alla ni som jag trodde
brydde er om mig...
Mitt misstag att lita på er
Jag tar det på mitt ansvar, jag behövde tro
Men nu när sanningen är så tydlig
Står jag med tomma händer i intet




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 284 gånger
Publicerad 2004-10-29 12:01



Bookmark and Share


  Isola
vet inte om det är mig du menar,
jag bryr mig väldigt mycket om dig sofie.
för övrigt mycket fint skrivet.
önskar jag kunde få din smärta att försvinna.
2004-10-29

  Ilana
lejonet i ditt bröst och ryt till!
2004-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm