Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fruktande flyr jag

 

Jag!

Fruktar en människa blick mot mig

 

Fruktande flyr jag de blickarna

 

Blicken!

Avslöjar själens onda hat på in och utsidan

 

Fruktande flyr jag hatet som är riktat mot mig

 

Blicken!

Jagar mig vart jag går och jag är utan någon skydd

 

Fruktande flyr jag de blåa ögons hatblickarna

 

Hatat!

Är jag i hemlandet Irak för min kristna tro

 

Hatat!

Är jag av västvärlden för min kristna tro

 

Hatat!

Är jag för den jag är

 

Och vem bryr sig?

INGEN!

                                                                                                                                                   




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-03-08 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP