Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När gränsen går över…

 

Min själ!

 

Har tröttnat på mig

Och inte orkar längre att bära min kropp

 

Mitt hjärta!

 

Har tröttnat på tomhet

Och orkar inte längre pumpa blod

 

Mina känslor!

 

Har gått över gränsen

Och till utbränt förblev dem

 

Inom mig,

 

Den skapar en tid av sorg

Den skapar ett obehag typ av smärta

 

En del av mig!

Har dött sen länge

 

En del av min själ!

Har dött sen jättelänge

 

En del av mina drömmar!

Har försvunnit sen jättelänge

 

Över gränsen gick mitt liv till

Jag är en över gräns själ!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2022-03-23 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP