Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En tid för att vara fri!

 

Jag!

Behöver!

En tid för att vara fri!

 

Jag!

Behöver!

En tid att fördjupa mig mer ensamheten!

 

Jag!

Behöver!

En tid för att tänka om!

 

Jag!

Behöver!

En tid förstå människan!

 

Ja!

Behöver!

En tid för att förstå varför GUD ångrade sig Moses sen Jesus!

 

Jag!

Behöver!

En tid för att fördjupa mig ännu djupare i sorg

 

Jag!

Behöver!

En tid för att kunna mer av människa och hans grymhet!

 

Jag!

Behöver!

En tid för att förstå sanningen svaghet!

 

Jag!

Behöver!

En tid för att förstå lögnarnas övermakt över sanningen!

 

Jag!

Behöver!

En tid för du som läser mina texter att förstå mig rätt

 

Jag!

Behöver!

En tid för att förstå varför yttrandefriheten har blockerat mig!

 

Jag!

Behöver!

En tid för förstå varför alla måste leva och jag måste dö!

 

Jag! Behöver!

En tid för mig själv att aldrig tänka dum igen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-09-06 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP