Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett är.

Ett tidsstycke
i bitar.
Övergivna skärvor
på ett glasgolv.
Ett ingenstans
som omsveper
ett allting överallt.
Omedvetna minnen
i en ändlig evighet.
Varsamt burna
i molniga händer.




Fri vers av Magnus Åkerblom
Läst 509 gånger
Publicerad 2004-11-01 04:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Åkerblom
Magnus Åkerblom