Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömma tår & Blodad tand

Det är lätt att döma
någon, det går fort!
Lika lätt att glömma
saker man själv gjort.
Tårna blir blott ömma
när ett brott är stort.
Man kan inte gömma,
få något ogjort

Lätt är det att peka
med sin hela hand.
Och att sen förneka
alla orsaksband.
Stanna upp och tveka
är nog bra ibland.
Hjärtat vill beveka,
ej ha blodad tand.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-10-24 08:16



Bookmark and Share


  Stisse
Kloka och tänkvärda ord.

2022-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP