Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnande som kamomill

Det känns gott i hjärtat när
de runtom en glada är,
bara för att man finns till.
De som inget mer begär
än en fridfull atmosfär,
lugnar mig som kamomill.

Att vara en som ger besvär
är en rädsla alla bär,
för att ingen se oss vill.
Förbindelser kan gå isär
men min själ är familjär.
Den lyfts upp av de intill.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-12-23 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP