Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


~Sjung för mig~

 



 Sjung för mig, visdom ~ 
sänd mig din famn
Skänk mig förlåtelse, 
viska mitt namn 


Sjung för mig, frihet ~ sänd mig din frid
Skänk mig din himmel, befrielsen vid

 




Bunden vers (Rim) av Sparvögat VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2023-07-19 11:04



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Mystiken ligger tät i ord efter ord. Jag tänker att texten skulle kunna översättas till i praktiskt taget alla språk och där skulle den som läser förstå textens innersta kärna - att visdomen är vid, talbar och har kropp

och är v a c k e r

I min värld når orden ända ner till nionde kretsen.
2023-11-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
Svävisk fenomenal
2023-09-03

  Susen VIP
Mjukt målar du fram 'befrielsen vid' Vackert liksom fotografiet tillika
2023-08-17

  Anya VIP
Jag håller med Eva nedan, en vacker bön....som jag tolkar det. glad att du skriver. Dina ord är som bomull för själen.
2023-07-28

  Eva Langrath VIP
En dikt som blir till en bön när jag läser den.
2023-07-25

  Öknens Ros VIP
Ljuva ord att läsa och begrunda.
2023-07-21

    Lena Staaf VIP
Rytmiskt, vackert, fridfullt.
2023-07-20

  Hyonu
Så vackert
2023-07-20

  Eva Helene VIP
Ljuva ord för själen, vacker bild tillika.
2023-07-20

  Lena K Nilsson VIP
Rofyllt och fint!
2023-07-19

  Monika A Mirsch VIP
Njuter av din dikt,
av stillheten
av tempot
av livet...
Tack!
2023-07-19

  Vindsvala VIP
Vackert och rofyllt som en aftonpsalm.
Fin bild!
2023-07-19

  Olof Lagerhorn VIP
Ett öppet sinnes klara grundton
som ger visdom och frihet
deras stämmor.

2023-07-19

    ej medlem längre
Fint!
2023-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Vackert och berörande, som en bön.
2023-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP