Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Smärtsamt

Bakom fabrik stängslet grät jag så många tårar
jag blev förgiftad och sjuk så sjuk

hamnade i dåliga dagar som gav sår som aldrig
läker går upp och varar

det tog så lång tid min vän att hitta hem




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-22 15:40



Bookmark and Share


  Minkki VIP
smärtsam läsning
2023-01-22

  Larz Gustafsson VIP
"Han fick höra stämpeluret ticka
Sen var allt förbi..."
2023-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP