Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


Tystnadens vila

 



Vilande i tystnaden, som andas lugnt 

timmarna bär hoppet i natten 

Vilande i tystnaden, som andas tungt 
timmarna bär längtan vid vatten 

Famna mig i styrkan som vilar i ditt namn
låt mig få falla i värmen från din famn

Famna mig, vandrande nära 
låt mig hoppet så bära


 




Bunden vers (Rim) av Sparvögat VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2023-04-19 01:13



Bookmark and Share


  Christin Lederman VIP
Jättevackert skrivet med ett skönt flöde
2023-09-13

    Tidsljus
Rätt bra.
2023-04-30

  Stanley Rydell
Väldigt vackert, hoppfullt och så fina mjuka övergångar som för med sig subtila kontraster!
2023-04-30

  Margit Grell VIP
Vilan känns skön i dina rofyllda, fina rader.

2023-04-28

  Anya VIP
Åhh vilken fin lunk i din vackra dikt. Rytmen är liksom perfekt. Tänker på tron här, precis som i många av dina texter.
2023-04-28

    Lars Gullberg
Kärlek. Det enda vi behöver.
Här i sin vackraste form
2023-04-28

  Susen VIP
Dina ord värmer i bröstkorgen. Hoppet det som bär oss, det lyfter du fram, så skimrande vackert och ömt. Berörande. Bilden lika så.
2023-04-27

  Monika A Mirsch VIP
Den rofyllda gemenskapen
i poesin du skapar
famnar mig ömt ...
inspireras av glädjen
i närheten.
2023-04-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar
2023-04-23

  Eva Langrath VIP
Vackra hoppfulla ord som jag tar med mig ut i dagen.


2023-04-22

  Anya VIP
Åhh vilken vacker dikt med hoppet i fokus. En text som passar i vargtimmarna....tänker jag.
2023-04-20

  Kajan VIP
Hela texten, en vila, och visst finns tro i raderna. Det är vackert och rofyllt.
2023-04-19

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och mjukt rullande vågor av ord
som bär på en lågmäld intensitet;
en förhoppning om värme och närhet.
2023-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text om längtan, nästan som en bön.
2023-04-19

  Öknens Ros VIP
Så fint och ljuvligt diktat!
2023-04-19

  till E
Famna mig utstrålar mycket värme. Fint!
2023-04-19

  Eva Helene VIP
Så mjukt och meditativt, som balsam för själen detta.
2023-04-19

  Vindsvala VIP
Vacker och välskriven dikt och rofull bild!

Genom nattens stillhet, drömmande och väntande...viska blott hans namn...
Hoppet blir en bro till ro, till trygg och säker hamn.
2023-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP