Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


Vilande tassar

 

 


Ditt  hjärta vilar stilla så fint emot min själ
som dina varma tassar i stunden vilar väl

Som alla våra minnen så vilar inom mig
så vandrar våran kärlek i ljuset inom dig 

 

 




Bunden vers (Rim) av Sparvögat VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2023-03-13 07:14



Bookmark and Share


  Lyrik
Detta beskriver min katt, så kärleksfull, så vacker och gullig på utsidan och insidan, när han sover sträcker han gärna ut tassarna och han tittar upp då och då så man får nöjet att titta på hans vackra ansikte. Det värmer alltid.
2023-05-19

  Susen VIP
En kärleksfull dikt som värmer. Underbar bild tillika
2023-03-28

  Eva Langrath VIP
Mycket fin och kärleksfull text.
2023-03-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar
2023-03-25

  Ninananonia VIP
Vackra tassar i ord..
2023-03-21

  Solweig Jansson VIP
Fint ! Den kärleken är genuin !
2023-03-17

  Eva Helene VIP
Tack för denna varma, mjuka text, så fint detta!
Saknar min kissekatt som blev 19 år.
2023-03-17

  Solstrale VIP
Varmt och fint om dina pälsklingar!
2023-03-16

  MaLo VIP
Den bästa terapeuten har päls och fyra ben.
Fina rader.
2023-03-16

  Peter G VIP
Fina ord till ett kärt husdjur! katter, dessa egendomliga, egensinniga och kärleksfulla djur, är ofta ett fint sällskap!
2023-03-13

  Cugel
(Öd)mjukt sammanspunnet och ihopvävt.
2023-03-13

  Olof Lagerhorn VIP
Ömsinta och innerliga ord om
en trogen vän, som bär på
minnen av kärlek.

2023-03-13

  Anya VIP
Men vilken mysig text och bild. Så varmhjärtligt skrivet.
2023-03-13

  Niliboy
Ja katter kan vara ömma och tillgivna!
2023-03-13

  Marita Ohlquist VIP
En underbar hyllning till en älskad katt.
Varav hjärtat är fullt, skriver pennan.
2023-03-13

  Kajan VIP
Katter är skatter, att vårda ömt.
2023-03-13

  WyS VIP
Ja husdjur är guld värda!
2023-03-13

  Öknens Ros VIP
Så goa och fina ord om människans vän och kamrat! Fin bild på kissemissen!
2023-03-13

  till E
En lovsång till katten gillas. Härligt att du ser detta fina djur med så varm blick.
2023-03-13

  Vindsvala VIP
Den finaste vän man kan få, så trogen och lojal. En vän som aldrig sviker, och som kan vara en tröst i svåra stunder.
Fin bild på lille sötnosen!
2023-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP