Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


Såsom i en spegel

 

 


Ser dig, jag ser dig ~ uti skuggans land 
såsom dina steg vilar stilla 

Rör dig, jag rör dig ~ nära är din hand
såsom dina blickar förvilla 

 

 




Bunden vers (Rim) av Sparvögat VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2023-05-03 06:42



Bookmark and Share


  Susen VIP
Åh så vackert och ömt du skildrar en längtan
2023-05-12

  till E
Dina texter simmar i ljus. och värme.
2023-05-09

  Eva Langrath VIP
Drömsk poesi där jag anar ett samtal med någon som inte finns.
2023-05-08

  Monika A Mirsch VIP
Underbart ord - förvilla,
eller
"Synonymer till förvilla
leda på villospår,
leda på villovägar,
villa bort,
bringa på avvägar,
leda vilse,
vilseleda,
vilseföra,
förvirra,
kollra bort,
göra vimmelkantig,
sätta i bryderi,
konfundera,
förvända synen på,
bringa ur fattningen,
sätta myror i huvudet på,
missleda,
lura,
förleda,
förblinda,
dupera,
desinformera ..."
2023-05-05

  Anya VIP
En surrealistisk ton i denna. Vem är diktarduet? Någon som dött? Men kanske ändå inte tänker jag, när jag läser andra strofen. En mycket vacker text.
2023-05-04

  Kajan VIP
Drömsk poesi, som i känsla samspelar med bilden till på ett excellent vis.
2023-05-04

  Vindsvala VIP
Rogivande och vacker poesi som berör.
2023-05-03

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text som inspirerar tanke och känsla.
2023-05-03

  Öknens Ros VIP
Få ord, men mycket talande.
2023-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP