Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågen som allt väger

Går du bakom ryggen
förtalar mig som vän,
behövs inga tillhyggen.
Rättvisa skipas sen.
Nyttjar du mitt namn
är det ändå inte jag,
som tvingas ro i hamn
karmans hårda slag.

Hackar du mitt konto
förfalskar någonting,
äger jag en sån tro
på kraften omkring.
Tar du allt jag äger
bekymrar det ej mig.
Den våg som allt väger
ska inte undgå dig.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-24 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP