Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om feminism


Vita kränkta män

Dikt av Julia Engström.

Jag är allergisk mot vissa män.
Mot alla vita medelålders gubbar som stör sig på ordet hen.

Griniga transofober som menar att kvinnor inte kan ha en penis.
Såna som med Åkesson är tjenis.

Mansgrisarna finns tyvärr inom vänstern med.
Vi har alla mött dem lite här o var, o det är inte utan att vi led.

Tack o lov för tuffa brudar som med sin blotta existens ger patriarkatet en spark där bak.
Feminister som dessa borde få styra världens spak.

Kvinnor som inte ber om ursäkt för att de finns till utan tar plats o visar var skåpet ska stå.
Såna som mansbebisarna inte rår på.

Dags att sätta ner foten, det räcker nu!
Kom med i kampen du!




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-28 07:48



Bookmark and Share


  Skatflickan
Jag har samma allergi som dej.
2023-04-28

  Öknens Ros VIP
Jo, dessa män är väldigt måna om att skydda sina egna intressen (makt och pengar, sin status i samhället). Att förflytta berg är lättare än att få dessa kolosser att falla.
2023-04-28

    Julia Engström VIP
Det står ”vissa” män.
2023-04-28

  Öknens Ros VIP
Det finns många typer av män, vissa dissar man direkt. Men det finns schyssta killar/män också. Såna som inser att tjejer/kvinnor är värda respekt. Tyvärr hörs inte alltid deras röster.
2023-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP