Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vänskap.


SJUNGA VARJE DAG.

Av Julia Engström.

Jag vill sjunga varje dag.
Jag har ett eget litet lag.

Är inte längre en parantes.
Ja, för de vill ju faktist ses.

Alltid fick jag trista birollen.
Ingen som passade bollen .

Så van vid en stängd dörr.
Det är bättre nu än förr.

Det blommar i min trädgård.
Vintern känns inte lika hård.

När det blir mörkt och kallt.
Minns jag att vänner är allt.




Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 12 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-05 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP