Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara sig själv.


VAR DIG SJÄLV.

Av Julia Engström.

Var dig själv säger du.
Men vem är jag då nu?

Jag flyter ut som pannkakssmet.
Blir suddig och vag till allas förtret.

Men du som skriver så fint o bra.
Du måste ju veta hur du ska va.

Jag vet just ingenting.
Ibland säger det pling.

Jag är en vilsen poet.
Ibland är jag pannkakssmet.
O ibland en riktig komet.

Var dig själv säger du.
Men vem är jag då nu?

Men du som skriver så fint o bra.
Du måste ju veta hur du ska va.

Jag vet just ingenting.
Ibland säger det pling.

Jag är en vilsen poet.
Ibland är jag pannkakssmet.
O ibland en riktig komet.








Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 10 gånger
Publicerad 2024-07-05 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP