Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själslig åtrå


Jag åtrår din själ

Dikt av Julia Engström

Det är din själ som tänder mig.
Kroppen är bara ett simpelt fodral.

Det är dina ord och dina blickar som får hela mitt jag att sjunga av åtrå.

Dina ögon läser mig som en öppen bok, egentligen behöver jag inte säga någonting.
En sådan samhörighet finns inte med någon annan.

Därför kommer glöden att brinna lika starkt även när vi är gamla och rynkiga.




Fri vers av Julia Engström VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-04-30 20:51



Bookmark and Share


    Sofia Viktoria
Gillar hur det är rakt och beskrivande
2023-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP