Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga vägar är för små

Alla har en egen väg
vi är ämnade att gå.
Utan tävlan. Snälla säg!
Varför människor gör så?
Jämför, dömer, fryser ut.
Ska det aldrig få ett slut?

Ingen väg är bättre än
vägen till upplysningen.
Alla går den steg för steg.
och vi kommer alla nå
dit vi ska. Vår själ är seg.
Inga vägar är för små!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-05-03 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP