Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om heterosnubbar


Lustans lakej

Dikt av Julia Engström

Jag vet att du är lesbisk men en liten kyss kan väl inte skada?
Jo när man i drivor av jobbiga heterosnubbar får vada.

Du klär på dig vänskapens mantel i ett tappert försök att lura mej.
Sen kommer du smygande med dina skamliga förslag som en lustans lakej.

Det gör mig så innerligt trött.
Jag ser verkligen rött.

Vad är det som är så svårt att förstå?
Det kommer aldrig att bli vi två.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-06 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP