Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bräckliga jag!

 

 

Jag!

Samlar min förmögenhet

I ett ord

 

Pank!

 

Jag!

Samlar mina dikter

I ett ord

 

Tusende

 

Jag!

Samlar mina drömmar

I ett ord

 

Döda!

 

Jag!

Samlar mina tankar

I ett ord

 

Vilsna

 

Jag!

Samlar min glädje i livet

I ett ord

 

Vemod

 

Jag!

Samlar mina steg i livet

I ett steg

 

Darriga

 

Jag!

Samlar mina leksaker som ett barn

I ett ord

 

Noll!

 

Jag!

Samlar mina vänner, anhöriga, familj

I ett tydligt sant ord

 

Noll!

 

Jag!

Samlar mina dystra tider i mitt liv

I ett ord

 

Oräknebara




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-05-08 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP