Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten gnutta empati


Ibland behöver man bli hörd.

Det finns inget värre än,

en motpart som står oberörd.

Man önskar bara att bli sedd,

men på det som händer sen,

är man inte alls beredd.

Ibland önskar man bli förstådd

tills man samlat kraft igen.

När ens bristningsgräns är nådd

behöver man som bäst en vän.

Jag hör dig, ser dig, förstår dig,

känns som bomull inuti.

Ibland är allt jag önskar mig

en liten gnutta empati.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-10 06:07



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
När min önskan och din önskan går skilda väger utan att nå varandra - då blir det tufft, kallt och förmörkande.
Väl valda ord om det bittraste.
2023-05-11

  Monika A Mirsch VIP
När min önskan och din önskan går skilda väger utan att nå varandra - då blir det tufft, kallt och förmörkande.
Väl valda ord om det bittraste.
2023-05-11

  Lottie Ålhed VIP
Så sant som det är sagt. Viktig sak detta med empati.
2023-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP