Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Barn av Ljusets Sfär


Låt ej bristen på respekt

av människor omkring,

förminska den du är!

Tveka inte! Gå direkt,

när de gör någonting

som på din självbild tär.

Låt ingen köra över dig

och trampa på din själ.

Se skönheten du bär!

Hur någon är ska visa sig.

Det vet varje eldsjäl,

som valt att födas här.

Låt dig inte bli avskräckt,

att fortsätta din vandring

som ljusets volontär.

Lys upp där det är släckt

och tala alltid sanning,

Du barn av ljusets sfär.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-10 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP