Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bruten och sorgsen

 

 

Inget liv

Inget nöje

Ingen kärlek

 

I mitt liv

 

Inga ord

Ingen musik

Inga lekar

 

I mitt sinne

 

Ingen familj

Inga vänner

Ingen tur

 

Allt blev stulet av någon.

Allt förstördes av alla

Allt slutar precis så.

 

Jag älskar inte, och jag kan inte älska någon.

Jag dödar inte men jag hatar

Jag är bara ledsen och ensam.

 

Trist och tyst som söndag morgon

Ledsen som ett brustet hjärta

Trist som en trasig känsla

 

Jag kan inte gå vidare i mitt liv.

Jag går bara bakåt och ser aldrig in i framtiden.

Jag drömmer bara tillbaka i tiden.

 

Något ful bröt mitt liv

Någon diktator förstörde mitt liv.

Något blodigt hjärta dödar min kärlek.

 

Inget jag måste leva för

Allt jag hade innan är försvunnen

Från allt går mitt liv till ingenting

 

AV DIG MAN!

AV VÄRLDEN!

AV ONDEN!

 

Ge mig tillbaka mitt liv du hade stulit från mig!

Mina drömmar hade du stulit från mig.

Min värdighet hade du stulit från mig.




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-05-11 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP