Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att växa


Att växa i sig själv

Dikt av Julia Engström.

Att växa i sig själv är vackert, äntligen ser jag ut att vara den 33-åring jag är.
Tidigare såg jag ut som en tonåring, vilket kändes sådär.

Min självkänsla har växt flera meter de senaste åren, jag viker inte längre undan med blicken o jag går med ryggen rak.
Jag tittar inte längre bak.

Jag ser istället framåt, mot nya äventyr.
Det är bara in i dikternas värld jag ibland flyr.

Det är svårare att trampa på mig nu.
Jag är snart lika stark som du.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-11 19:18



Bookmark and Share


  Asger_Poet
Bra där för självkänslan! :)
2023-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP