Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


Pieces of me

 



My soul rests like the ocean ~ disguised and unseen 
like thousand waves in motion and pieces inbetween

My soul rests like the wind ~ as gently touching thee 
as the wind breathes softly with feelings inside me

I love to feel the ocean ~ as water falls in me
as the wind breathes softly and touching gently thee 


 




Bunden vers (Rim) av Sparvögat VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2023-05-17 07:34



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Beautiful!
2023-10-02

  louisegirl
Böljande vackert, med dessa ord som vaggar mig till ro.
2023-07-11

  Peter G VIP
En sommarvacker dikt som smyger sig in i mitt medvetande och lämnar ett mycket vackert avtryck!
Orden är väl valda och ger texten fint djup!
2023-06-06

  Eva Langrath VIP
Vacker bild som möter en tillika vacker text.
2023-05-22

  Susen VIP
Dina ord möter mitt inre som mjuka vågor av rofylldhet. Vackert tillika magiskt foto i harmoni
2023-05-20

  Anya VIP
Åhh så vackert med text och bild. Denna text liksom böljade fram när jag läste. Fantastiskt!
2023-05-18

  Vindsvala VIP
Sommarvind och hav, där vilar själen stilla fri från jäkt och krav.
Stämningsfull bild.
2023-05-18

  MaLo VIP
Känner hur stressen rinner av mig när jag läser dina ord. Meditativt.
2023-05-18

  Monika A Mirsch VIP
Tack!!!
2023-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint om själen, naturen och kärleken.
2023-05-17

  Olof Lagerhorn VIP
A disguised soul, yet so beautifully
revealed, in these gentle turns of
water and wind.
2023-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP