Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuck nöjets falska leende

Liksom Sergei Polunin dansar jag fram i tillvaron i extas efter liv detta liv.
Jag vet att din tunga är köpt att du bara är en av i alla i mängden men det skiter jag i just nu för jag verken kan eller vill sitta fast i hjulet ta mig härifrån med din leena hud din värma kyss låt mig få bita mig fast i ditt pulserande liv igen.
Varken hund eller gud bara lite smått förvirrad och ledsen idag vet inte varför kanske är det sommaren high som ska levas i fem plus fuck it media skapar bara rubriker för nöjets falska leende.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-15 18:19



Bookmark and Share


  Skatflickan
tycker om ditt sätt att skriva, äkta, finns nerv
2023-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP