Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Just nu!

 

 

Just nu hos mig

Är

Alltid

 

Mörkt

Tyst

Frost

 

Molen är tungt mörkklädda och arga

Solen täcks av moln och arg

Fåglarna flyr bort mig arga

 

Svala andetaget andas min dag

Svala andetaget andas känslorna i mina tankar

Svala andetaget andas min natt

 

Deppig och ensamt

Vemod och ensamt

Sorgsen och ensamt

 

Vill ta livet av drömmen

Vill ta livet av livet

Vill ta livet av orden

 

Saknar motiv och motivation

Saknar smak och lust

Saknar lek och lekplan

 

Pank i plånboken

Pank i liv

Pank i kärlek

 

Just nu!

Förvirringen inom mig som talar ut

Frustationen inom mig som dikter ut

 

Just NU och alltid!

Är,

Tunga moln stormar över mig

 

Jag regnar sorg över mina drömmar!

Jag regnar sus över mitt solo liv

Jag regnar mörker över mina texter

 

Jag faller mörker över människan!

Jag faller och regnar agg och hat över kärleken!

Jag är mörkrets agg över världen!

 

Förre!

Just nu!

Och sen evig sen!

 

Är det mörkret som skriver mina texter!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-05-16 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP