Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min karmiska själsfrände

Vill glömma allt som hände
när ditt sätt plötsligt vände
och du blev en annan som
jag inte längre kände.

Alla broar som jag brände
allt som jag ej erkände
var för svårt att prata om
i lågan som du tände.

Du som mig blott använde
var för mig den utsände
till att spegla mig inom.
Min karmiska själsfrände.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2023-05-30 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP