Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om sexualitet


Hora och madonna

Dikt av Julia Engström.

Att påstå att tjejer av idag får ligga runt.

Det kunde inte vara mer strunt.

En kvinna som ligger med vem hon vill, när hon vill, blir ofta kallad hora och slampa.

Speciellt om hon vägrar låta någon på henne trampa.

Män antas leka med sin petterniklas hela tiden, för dem är onani lika naturligt som att andas in luft.

En kvinna som är öppen med sin sexualitet blir kallad vulgär och ful, fina damer pratar inte snusk, det anses billigt, inte tufft.

Det är inte lätt att vara både hora och madonna, man kan få komplex för mindre faktiskt.

Jag tycker att kvinnor och vår sexualitet ska ta mera plats både teoretiskt och praktiskt.

Så hem o onanera med dig! O glöm inte dumpa snubben.
I alla fall om han inte respekterar dig, då är det bara lämna gubben.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-03 10:37



Bookmark and Share


  Federico Romano
Ökens ros har rätt:
Horor är dem som väljer status före kärlek. Ska man vara kritiskt så onanera sällan kvinnor i motsatts till män, vilket är ett problem, vi män vet redan hur vi ska njuta, medan ni skäms fortfarande av att onanera, lite långt kanske, men ni kvinnor måste tänka om våga, det är väl rätt fritt här?
2023-07-04

  Öknens Ros VIP
Gamla, instängda, unkna fördomar frodas ännu idag.
2023-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP