Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min vän


Jean Eliasson

Dikt av Julia Engström.

En riktig klippa är du, så fin, mjuk och varm.
Du finns där, ställer ofta upp med både hjälp och charm.

Vi brukar vila tillsammans, i varsitt hörn av soffan min.
Jag blir alltid så lugn av rösten din.

Du är ovärderlig ska du veta.
Efter en vän som dig får man leta.

Du har kloka synpunkter på livet och är en envis vänsteraktivist.
En människa som ser till att dina närmaste inte på kärlek lider brist.

Tack för att du för mig vill finnas.
Du vet att jag dig alltid kommer att minnas.





Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-06 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP