Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om framtiden


Barn av idag

Dikt av Julia Engström.

Du lilla barn av idag.

Vi får hoppas att du får uppleva en morgondag.

Det ser mörkt ut i världen, jorden är påväg att brinna upp, konflikterna ökar och klassklyftorna skenar.

Makthavare, ni vet precis vad jag menar.

Du lilla barn av idag.

Framtiden kommer som ett hårt slag.

Vi måste agera!

Det är dags att reagera!




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-08 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP