Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto eget…Uppstickare en ljuvlig granne


Tjing-e-linge-n på dig

Men tjing-e- lingen…! Dig har jag inte sett förut här som stod alldeles intill i ängsfloran så det kan vara unikt och vackert. Tror att det är ett blomster som en av senare på uppstickare med förutsättningar liksom så skön att se på. Går man bara med näsan i backen så kan det bli skevt i fokus men även där upptäcka många under skapade, så är det. Och om man lyfter brynen som naturligt när man tittar ut på ängen häromkring så minst sagt häpen, tänk vad mycket vackert som finns att se och läsa av som växer i markerna, inte klokt vilka under.
Ha så fint min fina granne och var rädd om dig och föröka dig gärna, jag lovar att inte läsa och störa i allt men något blir och vilket ting att läsa av skapelsen och faunan i marken, skönt som annat.
Kramen

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-01 10:19



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Så härligt att se det nya, tror inte att alla ger sig tid till det. Ser alltid något spännande när jag är ute och lufsar.
2023-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP